Bloggfri Helg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina storisar!

Jag har riktigt fastnat för mina stora hästar (Maggie och Ian) De är helt åzum! Jag är helt kär i deras lockiga man och stra svans ♥

 
 
 

Ovisad Redigering

Hittade en redigering jag inte hade visat! 
Vad tycker ni? Jag är inte så nöjd med håret men målnen blev bra!
 

Outfit: Uppdatering 116!

Pusslade ihop en fin liten uppdratering 116 outfit! Är inte helnöjd men men. Älskar att det har kommit sadelgjordar! De gör att det inte känns som om sadeln ska flyga av! Vit och Blå med svarta detaljer!
 

Info: Airhunter

Airhunter, min häst som låter mest. När det är matdags står han och bankar sönder boxväggen, i hagen gnäggar och frustar han som en galning. Han är pigg och lite hoppig i ridningen, men väldigt stabil och skulle aldrig kasta av någon utan anledning.
Namn: Airhunter
Tilltalsnamn: Ian
Kön: Valack
Född: 2007
Ras: P.R.E (Andalusier)
Lynne: Väldigt pigg, hoppig och högljud.
 

Säg hej till Ian!

Airhunter eller Ian som han kallas är en Andalusier som jag bara älskar! Han är lung och sansad och jag ska ha honom till terräng och lite frihetsdressyr! Men även utställning!
 

Varför Jag Heter Hedvig

Eftersom att jag började spela sso när jag läste alla HP (Harry Potter) Böcker så ville jag ha ett namn som fanns där, jag var väldigt fast i Harrys fina vita uggla Hedwig men eftersom att det då inte fanns Hedwig med ''W'' så fick det bli Hedvig. Jag gillar mitt namn! Är supernöjd med det eftersom att jag alltid kommer vara kär i Harrys Hedwig!
 
Vad betyder namndet då?
Jo jag sökte på det (google möhöö) och hittade detta:
Hedvig eller Hedwig är ett kvinnonamn av tyskt ursprung. Ursprunglig form var Haduwig som är bildat av hadu och wig som bägge två betyder "kamp" eller "strid". Namnet var ett modenamn i slutet av 1800-talet och är idag vanligare bland små flickor än hos deras mammor.
Så jag heter alltså Kamp eller Strid Mcfield! Fint!
 
Nej men vad betyder Mc då?
Jag googlade igen! (oväntat)
Skotska efternamn med Mac eller Mc samt irländska O' är ursprungligen patronymika som övergått till familjenamn. T.ex. Mcdonald - son/dotter av Donald
 
Och Field?
Det betyder fält,åker,hage, område, mark mm.
 
Sammanfattat:
På ren och fin svenska heter jag ungefär ''Kamp, dotter av fält'' 
Vad tycker ni om mitt fina namn? Det är ungt mycket coolare än att heta nåt som typ Harry Potter!
 

R.I.P Silent Birds

Jag valde idag att ta bort SB, varför? Jo jag känner mig inte hemma som ägare. Jag har gått tillbaka till Cyborg Stars och jag känner mig otroligt hemma där. Jag är säker på att jag kommer att stanna!
 

Till Juliette!

En till ritad häst, denna gång är det Juliette Starlords häst Snowspot :)
 

Fredags Överraskning 24/1-14

Bababambambaaaam! En arbetshäst!
 

Rit Rit

Nu har jag suttit och ritat ett bra tag! Det är en fjordning som jag är supernöjd med! Jag älskar fjordingar och vill gärna ha de till sso.
 

Blö

Ush, jag har inte bloggat på typ ett år! Nä men igår var jag i stallet och glömde de tidsinställda, eheheh
Men nu är jag back och ska precis in för att klooa uppdrateringen.
 

Jaa!

Nu har jag suttit och redigerat ganska länge Men jag älskar resultatet! Vad tycker NI?
 
 

Ugh

Jag orkar inte blogga så mycket idag så det kanske kommer lite inlägg ikväll.
Har precis tävlat MLC där min häst rev och jag hamnade på tionde plats.
 

Gah

Nu hinner jag inte blogga, kom hem för 1 timme sen typ och ska snart iväg på friidrott c: Har inte hunnit levla Storm något eller några dagliga förutom i Jarlaheim och att fiska överallt. Nu ska jag äta, är vrålhungrig. Vad tycker ni om den nya designen?? Jag ville ha en stålgrå färg och tycker själv att den är lyckad :) Men nu vill jag att ni komenterar! Vad tycker ni? Jag har tänkt göra en Serie och undrar också vad ni tycker att den ska handla om. Imorgon ska jag redigera! har inte gjort det på länge. 
 

Nuså

Nu har jag rensat bloggen! Hoppas att ni kommer gilla det nya!
 

Info: Mig!

Hej, jag är en tjej som är kär i spel. Jag heter Hedvig Mcfield och lever på ön Jorvik med mina älskade pixelhästar Silvermist (Mister), Angelhope (Angel), Stormfire (Storm), Moonmagic (Maggie), Spacegazer (Shacco), Nightbelle (Bellan), Goldknight (Goliat), Winterdale (Wilda), Airhunter (Ian) och Skypearl (Skyla). Jag gillar att redigera, göra outfits och typ rida (möhöö). Levla är också helt okej.
Jag har många otroliga vänner! Några av dem är Sabina Skystreet, Elina Mclake, Juliette Starlord, Cassandra Riverforce och Thea Moonwright. Jag ogillar fiske (som alla andra typ), outfits som man inte tänkt igenom utan bara slängt på sig, dagliga uppdrag, G.E.D och Dark Core.
 

Info: Winterdale

Winterdale är ett ungt arabsto som är i full gång med sin utbildning till ridhäst. Hon är min just nu min yngsta häst och absolut den livligaste. Hon älskar att vara ute i naturen och att springa över Everwindfälten är nog det bästa hon vet.
Namn: Winterdale
Tilltalsnamn: Wilda
Kön: Sto
Född: 2011
Ras: Arabiskt Fullblod
Lynne: Mysig och go. Ung och är under inridning.
 

Info: Gildknight

Goldknight är en ståtlig herre som älskar att vara ute. Springa och hoppa i skogen är det bästa han vet. Han blir ganska lätt stissig och nervös när han rider i paddock eller i ridhus, därför är vi nästan alltid i skogen eller på stigar när vi rider.
Namn: Goldknight
Tilltalsnamn: Goliat
Kön: Valack
Född: 2007
Ras: Achaltekeer
Lynne: Pigg och lite stissig. Älskar att rida ut och hoppa hinder i skogen.

Info: Nightbelle

Nightbelle är en häst som är väldigt lätt att styra och hantera. Hon är också lite nervös och kan se spöken lite var stans. Hon lär sig snabbt och är en perfekt häst för de som vill träna trix och voltige. Hon Ogillar starkt att bli skodd med nya skor.
Namn: Nightbelle
Tilltalsnamn: Bellan
Kön: Sto
Född: 2007
Ras: Oldenburgare
Lynne: Uppmärksam, kännslig och lite nervös i ridningen.
 

Info: Spacegazer

Spacegazer är min äldsta häst, utbryterkung och en liten sockersöt ponny med stort hjärta. Han hittas lite för ofta utanför boxen eller hagen. Shacco är snäll och gosig och han älskar när man lägger armarna runt honom och bara myser. 
Namn: Spacegazer
Tilltalsnamn: Shacco
Kön: Valack
Född: 1991
Ras: Jorvikiskt Ponny kat. B
Lynne: Busig och pigg. Utbrytar kung och hittas lite för ofta utanför boxen eller hagen.
 

Info: Moonmagic

Moonmagic är en stor tjej som älskar att visa upp sig. Hon har lätt för dressyr och har riktigt stora och luftiga steg. Hon älskar också att vara ute på långa ritter i skogen, där hon verkligen sträcker ut sig och ökar med öronen spetsade framåt.
Namn: Moonmagic
Tilltalsnamn: Maggie
Kön: Sto
Född: 2003
Ras: Frieser
Lynne: Matglad, snäll och älskar att få uppmärksamhet.

Info: Stormfire

Stormfire är en snäll med het och nervös. Han är rädd för det mesta och kan bli väldigt stressad om något inte är som det brukar. Men han är populär bland de andra hästarna och ligger högt i rang.
Namn: Stormfire
Tilltalsnamn: Storm
Kön: Valack
Född: 2006
Ras: Morgan
Lynne: Snäll men nervös och tittig. Han har en liten räv bakom örat.
 

Info: Angelhope

Angelhope är som namnet en riktig ängel. Hoppa är det bäst hon vet och när hon är på väg mot ett hinder spetsar hon öronen och ökar farten. Hon är väldigt fram och kan bli ganska stark i munnen. Angel är pigg och snäll, men kan bli lite stressad om det är många runt omkring henne.
Namn: Angelhope
Tilltalsnamn: Angel
Kön: Sto
Född: 2001
Ras: Danskt Varmblod
Lynne: Pigg, snäll och framåt. Älskar att hoppa och att rusa runt i hagen.
 
 
 

Info: Silvermist

Silvermist är en glad och mysig häst. Han älskar att vara ute i skog och mark men också att tävla. Han är trygg och ryggar inte undan för småsaker. Han är väldigt modig och älskar att ta sig an utmaningar.
Namn: Silvermist
Tilltalsnamn: Mister
Kön: Valack
Född: 1995
Ras: Jorvikiskt Varmblod
Lynne: Trygg och stabil, men också väldigt modig. Älskar att hoppa och springa på terrängbanan.
 
 
 

Hedvig Tipsar: Outfit Matchning

Jag har väldigt bestämda saker när det gäller outfits, det får t.ex. bara innehålla högst 3 olika färger (i detta fall räknas svart och vitt som färg) och det måste närtan alltid passas ihop på ett bra sått också! Men NU e hjälpen här för er som har svårt att passa outfits :D Vi kan börja med en bild som har en perfekt matchning enligt mig :)
Varför den matchar så bra, ryttare: Det finns inga ställen där samma färg möter varandra. Men en grej jag ofta tänker på att är att jacka ska matcha i samma färg som skor. Byxor gärna i samma färg som hjälm, i detta fall passar mössan bra för den inehåller båda färgerna :) Hanskarna, de skulle gärna ha varit i vitt, men de passar bra eftersom att jag har svart hår (och så har jag inga helvita vantar c:
 
Varför den matchar så bra, hästen: Fortfarande inga ställen där färger möts. En grej jag alltid tänker på är att träns ska matcha i samma färg som sadel och schabrak ska matcha lindor. Tränset har nästan exakt samma färg som sadeln och tränsets stenar gör att det känns lite extra bling :D Sen tänker jag också att sadel och träns ska matcha med skor och jacka, det gör att det näsan inte blir någon färg som möts någonstans!
Och nu ska självklart lindor och schabrak matcha med byxor och hjälm :)
 
Nu till en outfit som inte matchar enligt mig!
Varför den inte matchar, ryttare: Det gråa på jackan förstör ganska mycket, det bruna har inte samma färg, jackan e matchad med kepsen och byxorna med skorna. Det ser i mina ögon ut som någon bara har slängt ihop detta på 5 minter. När jag gör outfits försöker jag verkligen att få de att utstråla att jag arbett med dem.
 
Varför den inte matchar, hästen: Är fortfarande dåligt matchad, sadeln med lindorna och tränset med schabraket. Det bruna har fortfarande olika nyans. 
 
Nu en outfit som matchar även fast den inte har alla krav uppfyllda.
Varför den matchar, hela outfiten: Den har kanske inte alla krav uppfylda för att bli en suuuuuuperoutfit men, det är inga färgen som möts och tänk er den som en svart-vit outfit med rosa detaljer! Faller lätt för fina detaljer, har ni tänkt på att jag nästan alltid har rosett på svansen?  Jag skulle vilja ha silversosetter! Det finns ju guldiga i Fiskebyn så varför inte silvriga i Jarlaheim.
Nu en fråga!
Är Mina ''Hedvig Tipsar'' Bra? Har ni användning av dem?
  
pollcode.com free polls