Nytt Hår?? +Varför jag inte bloggat.

Anledningen är... Stallet, är där hela dagarna och tar hand om hästarna och rider. När jag kommer hem vid 5 så äter jag och kollar lite på mobilen mm. Sen är jag så väldigt trött så att jag inte hinner logga in eller blogga. Imorgon är sista dagen på lägret och efter det så kommer jag blogga mer. Hopptävling imorgon... Heja mig och Dylan (heter Dyrdlingur eller åt liknande, rider Islandshästar) Nu till sso :) Jag funderar på att skaffa en sommarfrilla :D Testade ett kortare som jag inte tyckte passade men jag har 4 som jag tycker är ganska fina... 
1. Samma fär och allt bara det att det är en annan frilla. Tycker att den är mer lik mig irl än den jag har. Dock dyr som blä, 300 sc.
2. Svart vågigt. Gillar den starkt. Vet dock inte om jag passar i svart hårfärg?? Den ser fin ut runt ansiktet och allt sånt. Men blir den svår att hitta snygga kläder till? 
3. Jag var väldigt mot detta när det kom, men jag tycker att det faktiskt är ganske fint! Sett fler som har det och passar super i det. Vet inte riktigt om den blir svår att matcha med.
4. Min nuvarande. känns säker och passar till det mesta. Tycker nog att luggen ser lite konstig ut i vissa vinklar men jag vet inte. Billigt och snyggt!
 
Vilken Sommarfrilla?
  
pollcode.com free polls 

Glad Midsommar från Hedvig, Mister och Co

 

Bilder Från igår

 

Hitta Skyla - Resultat 2.0

Vinnaren är.... Mandy Applepie!!! Skicka ditt gästbloggsinlägg till [email protected] (text om dig, bild/bilder mm) nästa tävling kommer nästa vecka :)
 

Fy

Nu är min bild klar :( Ogillar den starkt! Håret ser ut som fågelbon och allt bara sket sig. Funderade på att inte lägga upp den men jag ger er den ändå! Skratta och gråt åt den! 
P.S Vinnaren av Hitta Skyla kommer imorgon :)
 

Gissa Vem Som Är Hemma Igen

För er som inte har gissat: Bellan är hemma från hästön :DD

Mera Arbete!

Puh! Halva arbetet klart! Nu e det bara kläder kvar! Hoppas på att bli klar idag eller imorgon :)
 

Färdig!

Blev ganske liten i bloggen. Tycker den blev helt okej! Min fösta redigerings-rit-grej och jag är ganska nöjd, det känns bra! Om man inte fattar bilden så puttar den kortare tjejen med lila kjol och rött hår, den längre tjejen med brunt hår :) Sommrig och mysig! Ska ta och göra lite fler sommar blder på detta sett. Vad tycker ni? Ska jag göra fler? Vill ni ha en? Om ni vill ha en, skicka en beskrivning av hur bilden ska se ut till [email protected] :)

Work Work

 

Här går det undan

 
 

En Prick Vid Havet

 

Fem Saker Ni Kanske Inte Visste Om Mig

 1. Jag älskar biblioteket i Vingården! Böcker överallt och mysfaktor 1000!
 
2. Mitt favvo champ ever är nog Firgroves champ. Lagom långt och oförutsägbart. Jävligt svårt och mysigt <3
 
 3. Jag ska snart starta en stor tävling! Hoppas att någon vill delta för annars blir det fett akward :3
 
4. Jag hatar James. Frågor på det?? Nej trodde väll det.
 
5. Jag sa till mig när hästfunktionen kom att jag inte skulle ha mer än 5 hästar (fyra nya och min startis) och var är jag idag?? 12 hästar. Bra gjort!
 
 
 
 
 

Otroligt bra Video

 Renee Bluebridge, en av alla spelare på Air Star servern (Svenska server 1) Har gjort en underbar video om hur Jorvik skapades. Ni vet när man börjar spelet och en lång text är typ prolog, detta är hur flickan i prologen skapade Jorvik.Renee har gjort filmen i bilder och redigeringar. Jag tycker om den otroligt mycket och ska sitta och titta på de om och om igen. Musiken är väldigt vacker. Om Renee ser detta vill jag bara säga att hon har gjort ett otroligt bra arbete och att hon förtjänar mångas blickar på denna video.

Hitta Skyla - 2.0

Samma pris som förra gången! Gästbloggsinlägg.  
Julle måste skicka sitt gästbloggsinlägg innan resultatet som kommer imogon/övermorgon.

Natt I Staden Vid Havet


Till Mannen Mandi

Jag lovade Mandi ett fint pris av mig och här är det! Mandi Lika A Man!
Vacker! <3 Eller? Det är den naturliga Mandi Pandi <3

Bilder Från Nya Badplatsen och Fort Pinta

Stort Tips: Simma inte på Hajen! Du dör typ :(
 
 

Tussie <3

 

Thunderspirit Aka Tussie

 

Låt Mig Presentera...

Sandy (Sand) Friendstar!
Hängde med henne idag! Underbar tjej. Btw så slutade jag med min klubb och är nu med i Metal Kings som Michelle Rainrock återskapat igen! Väldigt kul! Många trevliga personer och gemenskap.
Jaja tillbaka till Sand, vi sprang runt som galningar i FG och klättrade sedan i bergen! Vi flummade som två galningar från dårhuset! Hoppas ingen såg oss c:
 

Hitta Skyla - Resultat

Den som hittade henne först är: JULIETTE STARLORD 
Hon hittade den väldans snabbt! Juliette, skicka ditt gästbloggsinlägg till mig på [email protected] <3
Jag ska fixa en ny Hitta Skyla snart igen!
 

Silo Fail

I uppdragen med Big Bonny så kunde man ju gå upp i Barneys silo för att se var Bonny bodde. Nu såg jag att man inte är i silon utan ovanför xD Det ser riktigt mysko ut att se folk springa runt i luften. Det roliga är att man ser silon från insidan och inte vet att man är ovanför den. 
 

Fem Saker Ni Kanske Inte Visste Om Mig

 1. Jag avskyr Valedale. Hemskt ställe, för mycket blommor, dåliga tävlingar och Valedalechampet :( Nä usch och fy för det stället.
 
2. Mitt favvo plagg är de mörkblå jeansen från Fiskebyn! Det kanske märks men jag matchar de med allt, verkligen allt! Så fina <3
 
 3. Jag är jag klubblös men söker inte efter klubb.
 
4. Jag har bott i alla stall på Jorvik fast det var på den tiden då man kunde byta stall gratis och stallen inte var stall utan bara en garderob.
 
5. Jag har världens bästa vänner! (Thea, Sabina, Elina och Julle)