Nya saker

Nu har jag kutat runt på Vingården och i Silvergladebyn efter några saker, Vingårdssättet jackan, schabraket till samma sätt och de passande benlindorna. Matchade med svart hjälm, blå jeans och svart sadel + träns! Tycker det blev riktigt fint. Känns nästan lite uppklädd, ljus och fräsch. Men ändå inte för mycket samma färg.
 
 

Eftermiddags Hoppning

 

Hitta Skyla - Tävling

Den som först hittar Skyla (skriv vart hon är i en kommentar) får ett fint pris! Nämligen en gästbloggning här! Då får du skriva vad du vill och självklart ha med en bild och en länk till din blogg! Hoppas att någon vill ställa upp! Det är ganska svårt, hoppas bara att det inte är för svårt.
 (Psst, ett tips: Man ser endast svansen)

Artikel På Expressens Hemsida

Fick reda på att Starstable var med i en artikel på Expressens hemsida så jag klickade mig in och baadääm kolla vad jag hittade! Är det inte sjukt häftigt? Hoppas att det inte tar lång tid innan uppdateringen som innehåller detta kommer! Utdrag från artikeln:
''Tobbe Larsson är alltså även aktuell som avatar i Star Stable. Ett äventyrsspel om hästar där unga hästentusiaster får utforska en fantasivärld från hästryggen. Precis som i verkliga livet kommer Tobbe Larsson-avataren att ge råd om hur man dresserar sin häst.''
 Läs hela artikeln HÄR 
 
 

Bilder från Tävlingen Idag

Idag var jag och Angel och tävlade i Ridhuset. Det gick riktigt bra och vi slutade 1:a efter omhoppingen. Vi började i dressyrdelen med uppvärmning. Sedan hoppade vi och det gick riktigt bra! Vi kom lite snett på sista hindret och ibland så hoppade vi lite tidigt men inga rivningar och en första plats gjorde dagen för oss!
 

Outfit By Juliette Starlord

Asså shiit! Jag älskar outfiten Julle gjorde för ett bra tag sedan. Jag snappade upp den och bytte ut några saker och nu rider jag runt i den heeela tiden! Jag måste bara säga att Julle är en gud när det gäller outfits! Men snälla byt till svarta skor Julle <3 Fiina JulleBulle <3
 

Info: Fireborn

Fireborn, min polle som föddes ur elden. Han är het i ridningen och riktigt snabb. Han är aldrig negativ mot någonting i ridningen. Den riktigt mysiga Firren är en riktigt stor och snäll häst som tycker om alla som har mat med sig.
Namn: Fireborn
Tilltalsnamn: Firren
Kön: Valack
Född: 2009
Ras: Selle Francais
Lynne: Het och Mysig, stor kille som aldrig är negativ.

Lolz Mysko

Haha kollade in på YT för några minuter sedan och hittade dessa^^ Det roliga är att de låg under varandra på ''mina prenumerationer'' fliken, haha c:
Min humor asså ;3 Blev lite förvånad haha mysko sammanträffande eller bara lagg?
Jaja men hur har vi haft det idag då? Jodå, vi var på besök i skolan vi (alla som blir 7:or, 8:or och 9:or i min skola) ska gå nästa läsår (vår skola ska renoveras så vi flyttar till en annan skola hela läsåret). Det var riktigt fint! Vi får en helt nyrenoverad flygel på nya skolan och det tar bara 15 min att åka dit med skolbussen! Hela stället luktade målarfärg men det var annars inget negativt! (Jo gympahallen, den såg inte lika fräsch ut som det andra men men) Annars så hade jag en bra dag! Å nu till det viktiga! Imorgon och på fredag så är jag hemma! Det är säkert alla andra också men iallafall! <3 Hoppas att jag får tid för att blogga då. Har ni btw sett de nya kläderna?Meee like! Men Shortsen får benen att se onormalt feta ut upptill om man tänker på benens storlek. Men jag köpte de röda bara för att lixom! Kommer Info om Firren snart också inte bara Willsons info alltså! Willsons info är i inlägget under detta. Tjao

Info: Snowfighter

Snowfighter har efter saker som hänt under uppväxten svårt att lita på folk och ryttaren. Hans inridning blev aldrig av så just nu arbetar jag med honom för att få honom inriden och utbildad till tävligsponny. Han är svår att hoppa men väldigt snabb, han blir troligen ponnygalopps tävlare.
Namn: Snowfighter
Tilltalsnamn: Willson
Kön: Valack
Född: 2006
Ras: Jorvikiskt Ponny kat. C
Lynne: Har svårt att lita på ryttaren och är osäker i ridningen.

Färg Vs Gråskala



 

Haha Fail

Prövade att fixa lite i Gimp och här är mitt otroligt fina (läs hemska) bild :D Inte alls nöjd men roligt att fixa och trixa lite! Orkar inte blogga mer idag så ni ses nog imorgon!
 
 
 
 
 
 
 
 

The Night Is Dark, The Day Is Light

 

I Have A Dream

 

Jag Älskar Min Stora Häst

Åh vad jag älskar Min Andis! Idag kommer ingen Fredags Överraskning för jag arbetar med en ganska stor grej till nästa vecka! Hoppas att ni har tålamod nog att vänta lite <3
 

Redigera Hår

Usch! Redigera hår är nog det svåraste i världen! Ska försöka införskaffa mig en ritplatta eller nåt. Fick iallafall till en helt okey bild nyss på typ 20 minuter. OMBRE *-*
Hoppas att ni gillar den!
Edit: Bara jag som tänker på bloggerskan Keela nu i efterhand? Lixom Fluffigt hår + camobyxor = Keela!
 

Everybody Love Tinkers

Men åh så glad jag blir! Nu har Starstable-teamet kommit ut med att Tinkrar kommer komma! (Hitta nyhetsinlägget HÄR!) Asså shit! Jag är ett stort fan av Tinkerhästar och hoppas att de är lika fina som på bilden! 
Tjuvkik!
Hur fin? Älskar hovskägget men det är synd att man inte ser hela hästen (menar där det är för mörkt för att se)
Har typ ganska (läs mycket) höga förväntningar efter denna sneakpeak! Känner typ:
Haha jag kommer nog att köpa en om det finns bra färger! Dock ser den ut att vara i Frieserform och det tycker jag inte riktigt om, jag skulle vilja ha mer som en kraftigare vanlig häst kanske lite högre (typ mellan vanlig och frieser) Då hade det varit typ oslagbart!
 

Mina Älskade Tävlingsoutfits

För inte så länge sedan så skapade jag en endast blå och svart tävlingsoutfit. Jag har under en tid inte tävlat alls i Championat mm. så då har jag inte brytt mig om det men nu tog jag tag i det och skaffade mig lite snygga kläder att tävla i. Anväder ibland också en liknande fast med lila istället för blått. Ni får se båda. Om ni undrar var man köper någon av sakerna så kommenatera :) 
 

New In

Var i silverglade idag efter dagen uppdrag och hittade denna fina t-shirt. Jag älskar svarta och grå basplagg på sso och blev förvånad när jag hittade en för jag har inte sett den förut! Haha alltid något man missar.
Btw så hade jag världens bästa skoldag. Vår lärare var inte där så vi hade en av våra typ extralärare och hade lite roligare lektioner som t.ex ''ute matte'' (basket) och ''engelska''  Och sedan avslutade vi dagen med en tur till stranden 15 min från skolan lol. Men det var väldigt uppiggande efter min gårdag! (Jag hatar allt där tränaren säger något som liknar: Du har ett bra kast, med tänk mer på tekniken ):< USCH) jaja men nu ska vi tänka positivt :P
 

Åh, Är han inte bara såå fin?

Jag måste säga att jag blir mer och mer kär i denna häst! Serri, Me like! Haha, nä nu ska jag iväg och bränna fett! Ses imorgon!
 

Fireborn aka Firren

P.S Julle valde att han skulle heta Firren
 

Ojdå Igen....

 

Provridning Hotboy

Nyss så provred jag Julles Hotboy och serri! Me Like! Jag kommer säkert att köpa en sådan snart! 
 

Hotboy

Idag när jag och Julle var i Vingården kom Julle fram till att hon skulle köpa en häst! Han heter Hotboy aka något som hon inte kan bestämma! Han är en brun Selle och serri, är han inte fin i grönt?
 

Passande

Igår tog mitt SR (liv) slut! Jag fick leva i Moorland i en hel dag ;__; Men iallafall så blev jag LT idag istället! Och såg efter att jag köpt att man fick extra sc! Passande inte sant?
Lolz nu ska jag levla lite med Julle (Snowfighter heter nu Willson) 
 
 

Nej nu blir jag bara trött...

 Men vad e det med mig dag? Jag har nu suttit i typ 80 minuter med en redigering nu och så bara laggar gimp upp sig. Och såklart så ska det inte gå att spara bilden eller så så nu e mitt arbete borta :( Men ändå
Btw så tycker jag att det är lite trist när jag ställer frågor i inlägg och typ ingen kommenterar, halva min blogglust baseras ju på er och era fina kommentarer. Äh, hoppas att nästa bild går bättre! Tjao

Snowfighter aka...

Jag och Julle (somslutadeblogga</3) kom fram till att Snowfighter ska vara en valack, som ska heta Willson eller Wilson! How cutie <3 *-* Jag gillar Wilson med Julle föredrar Willson. Vad tycker ni?  
Edit: Will endast kanske?

Snowfighter

HJÄLP! Vad ska h*n kallas???? Har noll idéer! Sto? Valack? skriv smeknamn på sötisen! Den som ger det vinnande får en bildlänk eller nåt.
 

Det där håret...

höll inte så länge! Jag bytte tillbaka nyss :)
 

Tillbaka

Nu e jag hemma på bloggen igen. Blev en liten oväntad bloggpaus pvg att jag har varit lite mer och inte orkat något typ. Skolan bara sket på förra provet och så men nu e jag tillbaka och superpepp!

Why? Why....

 

Logga Åt Jorvikipedia!

 
 
Ovanstående bild hoppas jag att jag kommer se på många olika bloggar inom de närmsta dagarna, för det här är något som förhoppningsvis kommer påverka många av er på ett positivt sätt! Ni får sprida bilden hur mycket ni vill!
 
   Jorvikipedia är det nya namnet på SSO Wiki och nu måste vi självklart ha en ny logga - och nu har ni chansen att sätta prägel på vår uppdaterade Wiki!
 
   Regler för loggan:
    - Självklart måste ordet "Jorvikipedia" stå på loggan.
 
   - Loggan ska göras digitalt, alltså i ett redigeringprogram som t ex Gimp eller Photoshop.
 
   - Loggan ska ha transparent (genomskinlig) bakgrund. (Glöm inte att spara bilden i lämpligt format så att bakgrunden håller sig genomskinlig!)
 
   - Loggan ska vara på ett ark med storleken 650x169 pixlar (Måttet är jätteviktigt! Det är för att den ska fungera både förstorad och förminskad på olika sätt.)
 
   - Loggan ska vid vinst få användas av vem som helst till vad som helst. Alla ska kunna få använda loggan om de vill! Därför kan du inte skriva "©" på loggan.
 
   - Ni får använda er av vilka färger ni vill till den här uppgiften - om den vinnande loggan har andra färger än vad Wikin har just nu kommer Wikins färgtema ändras efter loggan. Om reglerna inte följs kommer vi inte kunna använda loggan och därför blir bidraget diskvalificerat.
 
 
 
 
   Vid deltagande:
   - Loggan mejlas till mig på [email protected] senast den 25 maj.
 
   - Du får lämna in max två loggor. Du behöver bara lämna in en om du vill.
 
   - Om du vill delta förväntar jag mig att du på något sätt sprider tävlingen vidare; delar den via blogg, Instagram eller kanske berättar om den för en kompis.
 
 
 
 
   Pris:
   - Den vinnande loggan kommer användas till både den svenska och engelska versionen av Jorvikipedia.
   - Vinnaren kommer under två månader få en spotlight högst upp på Wikins startsida (både svenska och engelska versionen). Om vinnaren har blogg, Instagram eller Twitter kommer den/dessa länkas där.
   - Vinnaren får från mig en målad bild på valfri häst i sitt hemstall. (Gäller endast SSO, inga riktiga hästar.)
 
   Exakt hur vinnaren utses beror lite på hur många bidrag vi får in. Om det blir mycket få bidrag kommer vinnaren bestämmas av mig och mina två admins på SSO Wiki (Daisy Eastborn och Lys MacWright), om det blir tillräckligt många kommer vi istället välja ut ett antal loggor som ni kommer få rösta bland.
 
   Jag hoppas verkligen att ni vill delta och därmed öppna upp SSO Wiki, Jorvikipedia, ännu mer. Denna Wiki är till för alla SSO-spelare och jag hoppas verkligen att namnbytet blir en positiv grej för oss :)
 
 
 
 
 
Detta skrev Esme på henne blogg monokerus.se jag är själv med och tävlar och hoppas att ni också vill vara med! Hoppas att Esme kommer fram till en bra vinnare!

The New Me

Bytte lite till ett lite mer sommarhår innan helgen men hade inte tid att blogga då så nu får ni se :) Undrar hur länge det håller? Jag är dålig på att ha kvar nya hår eftersom att jag ofta saknar det gamla.